KÖLYÖK PLACC májusban is!

Május 5-én ismét megrendezésre kerül a felekezetektől függetlenül létrehozott KÖLYÖK PLACC nevű interaktív gyermek-istentisztelet!

Mondhatni, szinte már szokásos módon újra megnyitja kapuit a KÖLYÖK PLACC, ezúttal május 5-én, várva az iskoláskorú (6-12 éves) gyermekeket, ahol továbbra is rengeteg élményben lesz részük. A következő alkalom célja, hogy a gyermekek felismerjék, mikor van szükség arra, hogyha kell, jó döntést hozva legyenek bátrak akár az árral szemben is úszni. Valamint, hogy ne feltétlenül a korosztályos hatás, vagy a mai trendek határozzák meg a gondolkodásukat, az időbeosztásukat és a viselkedésüket, hanem az értékrendjük.

Természetesen most is lesz gyerekdicsőítés Jotával és csapatával, kalandos játékok, bibliai és mai történetek interaktív feldolgozása, az élményeken keresztül pedig a gyerekek nem győzik magukba szívni az adott témákkal kapcsolatos tapasztalatokat.

A részvétel ingyenes, mindössze regisztrációhoz kötött! (A helyszínen lehetőség lesz adományokat adni a költségek fedezésére, egy fő bekerülési költsége 2500 Ft/fő)
Kérnénk, hogy minden résztvevő gyermek hozzon magával 1 db kispárnát!
Regisztrálni a www.regeneracio.com oldalon lehet.

Az alkalommal kapcsolatos további részletek megtalálhatóak a plakáton és a fenti weboldalon is. Mindenkit szeretettel várunk!

Szeretettel ajánljuk figyelmedbe ezt a kis kedvcsináló videót!