Nemzeti ima és böjti időszak – 2018. január

Ahogyan ez a korábbi években is történt, idén is megrendezésre kerül az év eleji 21 napos ima és böjti időszak.

Idén január 7-től január 28-ig tart az egyre szélesebb körben terjedő ima-böjt kampány, melyhez országos- és világszinten rengeteg gyülekezet csatlakozik minden évben. Ennek célja, hogy egy közös tematika mentén haladva testületi szinten vigyünk témákat az Úr elé böjtben és imában.

Magyarországon a három hét tematikája az előző évekéhez hasonlóan alakul. Az első héten családi- és magánjellegű dolgokért járunk közben; a második héten a gyülekezeti, gyülekezethálózati és a magyar eklézsia megújulásáért imádkozunk, a harmadik héten pedig a Magyarországgal kapcsolatos imakéréseket visszük Isten elé. Ekkor természetesen az idén esedékes választásokról is megemlékezünk, hogy minden az élő Isten akarata szerint történjen.

Az imatémák részletes kibontása ide kattintva olvasható.

Január 28-án több helyszínen tartott közös istentisztelettel zárjuk le ezt az időszakot (Székesfehérvár, Miskolc, stb), Budapesten pedig országos szintű közös alkalommal tesszük meg ezt.

Szeretettel várunk mindenkit a Pestszentimrei Sportkastélyban (1188 Budapest, Kisfaludy utca 33/c) 2018. január 28-án, 10:00 órai kezdettel.

Forrás: omegagyulekezetek.hu