Karácsonyi istentisztelet – december 25

December 25-én, hétfőn tartjuk karácsonyi istentiszteletünket, azonban nem a szokott helyen (Cserepesházban).

December 25-én, hétfőn, délelőtt 09:30 órától közösen tartunk karácsonyi istentiszteletet az Omega Gyülekezet Budapesttel, mégpedig Süveges Imre, apostoli szolgáló és az Omega Gyülekezet Budapest lelkipásztorának meghívásából. Mindenkit sok szeretettel várunk erre az ünnepi alkalomra, amelyen mindkét gyülekezet tagjai jelen lesznek, az igét pedig Prekopa István, az Omega Zugló Gyülekezet lelkipásztora fogja hirdetni.

A karácsonyi ünnepkör fényében az Úr Jézus Krisztusnak, az emberiség Megváltójának megszületését ünnepeljük elsősorban. Bár ő maga is emberi formát vett fel, aminek velejárója a csecsemő- és gyerekkor, a Bibliában mégsem Jézuskaként mutatkozik be nekünk, hanem Istenként, aki azért lett emberré, hogy minden embert kiszabadítson a bűn által okozott fogságból, rabságból. Legnagyobb ajándéka, amit adhatott minden embernek, az ő feltétel nélküli, minden akadályt áthidaló szeretete.

Ha Te is hálás vagy neki ezért, vagy bármi másért is, akkor gyere el és ünnepelj velünk!
“Mert ahol ketten vagy hárman összegyűlnek az én nevemben: ott vagyok közöttük.” /Máté evangéliuma, 18. fejezet, 20. vers/

Cím:
1132 Budapest, Kádár utca 8.
A megközelítéshez kattints erre a linkre:
http://www.omegagyulekezetek.hu/hu/taggyulekezeteink/205